Torturi

Ne distingem prin originalitate si prin apetenta pentru ingredientele naturale.

Fie ca e vorba de torturi aniversare (pentru zile de nastere, majorat, petreceri, aniversari firme etc) sau de torturi pentru cele mai importante evenimente din viata dumneavoastra (nunta , botez, aniversari casatorie, nastere, impacare etc), torturile noastre pot acoperi orice eveniment special, intr-un mod personalizat, conform cu gusturile si dorintele dumneavoastra si adaptat printr-o gama larga.

Ne-am specializat in producerea deliciilor si cadourilor dulci din ingrediente naturale si in ambalarea lor intr-un mod personalizat si cu toata bucuria fiecarei zile. Pentru ca nu poti face nimic in viata, fara pasiune.

Avem o oferta generoasa de produse traditionale, clasice, cat si produse moderne de cofetarie, din ingrediente naturale, cuprinzand: prajituri, torturi de mireasa, torturi aniversare personalizate, la comanda, torturi nunta, comenzi Paste, Craciun, Anul Nou, torturi botez, miniprajituri, fursecuri. Cu produsele noastre te poti bucura de orice moment, alaturi de cei dragi, pentru ca nimic nu durează o eternitate, insa ceea ce RAMANE, este gustul si amintirea.

Nu ai gasit in catalogul nostru de torturi un model de tort care sa-ti placa?

Vino cu modelul tau, iar noi vom avea grija de comanda ta! Si, in final, iti va fi dor sa retraiesti momentele si bucuria, privirile celor din jur, senzatiile si multumirea lui – vai, ce bun a fost! –

Pentru comenzi de torturi personalizate va asteptam in cofetaria Bliss, str. Victoriei nr. 56 in Targu Jiu sau puteti trimite online cererea dumneavoastra atat prin e-mail: comenzi@cofetariabliss.ro cat si prin facebook http:\\facebook.com\cofetariabliss.