Torturi Nunta

Tort Nunta

O singura zi. Marea zi. Un nou inceput, in care teama de necunoscut e lăsată în spate, pentru ca viata inseamna momente si amintiri. Sarbatoreste ziua asa cum iti doresti. Gusturile tale, stilul tau, amintirile tale. Lasa-ne pe noi sa le transpunem in tortul nuntii tale si in bucuria de a imparti. Ai de unde alege, alege bucuria, alaturi de cei dragi, cu dorintele tale si creand o noua poveste frumoasa, dulce si delicata, fara niciun regret.

Avem o oferta generoasa de produse traditionale, clasice, cat si produse moderne de cofetarie, din ingrediente naturale, cuprinzand: prajituri, torturi de mireasa, torturi aniversare personalizate, la comanda, tort nunta, miniprajituri, fursecuri, cupcakes si macaron. Cu produsele noastre te poti bucura de orice moment, alaturi de cei dragi, pentru ca nimic nu durează o eternitate, insa ceea ce RAMANE, este gustul si amintirea.

Nu ai gasit in catalogul nostru de torturi un model de tort nunta care sa-ti placa?

Vino cu modelul tau de tort, iar noi vom avea grija de comanda ta! Si, in final, iti va fi dor sa retraiesti momentele si bucuria, privirile celor din jur, senzatiile si multumirea lui – vai, ce bun a fost! –

 

Pentru o comanda de tort nunta personalizat, te asteptam in cofetaria Bliss, str. Victoriei nr. 56 in Targu Jiu sau poti trimite online cererea ta atat prin e-mail: comenzi@cofetariabliss.ro cat si prin facebook http:\\facebook.com\cofetariabliss.