Torturi Botez

Torturi Botez

Se spune, in legendele populare ca, de fiecare data cand se naste un bebelus, Dumnezeu zambeste, ingerii danseaza de bucurie si o noua stea se aprinde pe cer.  Intr-o lume în care obosim prea des si uităm multe, nu putem uita sa ne bucuram, mai ales cand privim zambetul bebelusului si stim ca fericirea pornește din el catre noi.

Botezul este primul eveniment magic alaturi de bebelus si de cei dragi, cand viitorul se vede doar din fata,  iar dincolo de ceremonia de la biserica, petrecerea de botez este una dintre grijile si dorintele oricarui parinte. Cum faci sa descoperi doar emotii si nerabdare, stralucire si asteptare?! Privesti prin ochii bebelusului si ai invitatilor cand apare tortul de botez. Dulce, delicat, haios, personalizat, orisicum ar fi, toata lumea il va tine  minte si si-l va dori la evenimentele lor. E uimitor cat de mult se aseamana sentimentele si gandurile, indiferent de varsta. Tot asa cum se aseamana si bucuria petrecerii cu aparitia tortului de botez, moment in care ursitoarele daruiesc speranta si vise noului-nascut.. Ca atunci cand inchizi ochii si visezi minuni.

Torturile noastre pentru botez  sunt facute numai la comanda, dupa retete traditionale,  folosind cele mai bune ingrediente naturale, fara mixuri sau substituenti artificiali. Alege din torturile deja realizate sau vino cu idei pentru un tort de botez personalizat, care sa-ti aduca anotimpul petrecerii in suflet si stralucire in ochii bebelusului tau.

Nu ai gasit in catalogul nostru de torturi un model de tort care sa-ti placa?

Vino cu modelul tau de tort, iar noi vom avea grija de comanda ta! Si, in final, iti va fi dor sa retraiesti momentele si bucuria, privirile celor din jur, senzatiile si multumirea lui – vai, ce bun a fost! –

 

Contacteaza Cofetaria Bliss din Targu Jiu

Pentru orice informatie suplimentara, te asteptam in Cofetaria Bliss, str. Victoriei nr. 56 in Targu Jiu sau poti trimite cererea ta prin e-mail: comenzi@cofetariabliss.ro si facebook http:\\facebook.com\cofetariabliss.

De asemenea, putem fi contactati telefonic la numarul 0752.99.88.33