Torturi Aniversare

Torturi aniversare

Torturi aniversare – acele  dulciuri speciale  care te insotesc pe intreg parcursul vietii, fiind prezente si in toate fotografiile tale personale. Sunt dulciurile care iti incalzesc inima si aduc in casa ta  o atmosfera vesela, langa familia si prietenii tai de nadejde, o atmosfera in care simti ca nu lipseste nimic decat poate, acel moment oprit pe loc.

Este important si frumos totodata ca acest parcurs al vietii sa poata fi evidentiat si imortalizat pe pelicula si prin diverse ornamente aplicate pe tort, care pot transmite un mesaj al celor dragi sau pot ilustra anumite particularitati ale persoanelor sau evenimentelor aniversate, fie ele nastere, absolvire, logodna, promovare la serviciu, diverse reusite etc…

In ciuda unui program incarcat, intotdeauna iti poti gasi „o fereastra” pentru a te bucura de momentele speciale alaturi de familie si prieteni. Desigur, cu bonus: o imbratisare care sa trimita in sufletele lor BUCURIA si senzatia lui ACASA. Apeleaza la creativitatea noastra si-ti vom oferi torturi aniversare unice, a caror revedere iti va insenina viata si peste ani!

 

Tort majorat,

18 ani este varsta la care incepi cautarea fericirii. Cu copilaria pe urme si cu o curiozitate de copil in privire. Te putem ajuta sa-ti sarbatoresti ziua, aducandu-ti amintirile pe tava, prajiturile bunicii sau tortul mamei…. unde vei regasi parti din sufletul tau si placerea cadourilor.

 

In sectiunea Torturi aniversare nu ai gasit un model care sa-ti placa?

Vino cu modelul tau, iar noi vom avea grija de comanda ta! Si, in final, iti va fi dor sa retraiesti momentele si bucuria, privirile celor din jur, senzatiile si multumirea lui – vai, ce bun a fost! –

Pentru comenzi de torturi aniversare va asteptam in Cofetaria Bliss, str. Victoriei nr. 56 in Targu Jiu sau puteti trimite online cererea dumneavoastra atat prin e-mail: comenzi@cofetariabliss.ro cat si prin facebook http:\\facebook.com\cofetariabliss.